Stichting Buurtcentrum Sint Pieter is gelegen aan de Pastoor Kribsweg 14 a te Maastricht  Het buurthuis is in 2014 geheel gerenoveerd.

 

De ruimte bestaat uit een grote zaal die d.m.v. een gordijn door midden gedeeld kan worden. In de zaal is een wand geheel voorzien van een spiegel. Tevens beschikt het buurtcentrum over een goed geoutilleerde keuken. Bij de ingang is een kapstok en separaat zijn toiletten ook voor gehandicapten . 

 

De stichting biedt geen horeca-ondersteuning. De gebruikers dienen e.e.a. zo nodig zelf te regelen. Nadeel is dat u zelf handen uit de mouwen dient te steken, voordeel is dat uw kosten aan de lage kant blijven.

 

De ruimte wordt maximaal ter beschikking gesteld voor buurtgebonden (commerciële of sociale) activiteiten. We stellen het buurtcentrum niet beschikbaar voor bv communies, privé-feesten of andere niet openbaar toegankelijke activiteiten. Tevens geldt voor alle activiteiten dat de ruimte beschikbaar is tot 23.00 uur en het totaal aantal aanwezigen bedraagt max. 90 personen.

Tarieven voor het huren van het Buurtcentrum of ruimten in de school per 2024:
Gebruikers, niet commercieel € 14,00 per uur, commerciële gebruikers € 28,00 per uur.
Jaarlijks wordt per 1 januari een indexering doorgevoerd, conform overheidsbepalingen.
Denk bij het aanvragen van de benodigde huurtijd ook aan de uren die u eventueel vooraf nodig heeft voor het inrichten etc. van de ruimte en de nodige tijd, benodigd voor het netjes achterlaten van de ruimten na afloop van de activiteit.

Voor het huren van ruimte binnen ons buurtcentrum gelden naast de huurovereenkomst de volgende aanvullende voorwaarden.
Deze maken onlosmakelijk deel uit van het getekende huurcontract

Informatie over en aanmelding voor het huren van ruimte: Giet Broers, telefoon 06 - 19120603 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ton Jeukens is de gastheer/beheerder, Telefoon 06 - 37393717, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.